banner913
banner932
banner1012

Yeniboğaziçi’nde alt yapıya destek çalışması

banner1020

banner974
Yeniboğaziçi’nde alt yapıya destek çalışması

banner971
Birinci Lig kulüplerinden Yeniboğaziçi’nde kulübe hizmetleri geçmiş olan eski başkan, yönetici ve futbolcular kulübün alt yapısını daha da güçlendirmek için bir oluşum oluşturdular.
Konuyla ilgili olarak Yeniboğaziçi Kulübü sosyal medya hesabından şu açıklama yapıldı:
Bir süreden beri çalışmasını yaptığımız, eski başkan, yönetici, kulüp bünyesinden çıkmış teknik adam arkadaşlarımız ve kulüp yönetim kurulumuzdan arkadaşımızın da katılacağı altyapı komitemizi, önce kendi aramızda, ardında kulübümüzün başkan ve yönetim kurulu ile yapmış olduğumuz toplantı sonucunda hemfikir olarak hayata geçirdik.
Yeniboğaziçi Doğan Spor Kulübü bünyesinde çalışmalarını sürdürecek olan komite, altyapıdaki futbol eğitimi ve mevcut tesislerin geliştirilmesi, yenilerinin yapılması konusunda kulübe destek sağlaycak. Kulübün kurumsallaşması, alt yapı için döner sermaye yaratmak, antrenman imkanlarını geliştirmek ve tesisleşme öncelikli hedeflerimiz olacak. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.