banner913
banner932
banner1032

Yeni Boğaziçi yeni başkanını seçti

banner1020

Süper Lig’e yeniden dönen Yeni Boğaziçi’nde bugün yapılan genel kurulda başkanlığa tüm üyelerin oyuyla Derviş Canaltay getirildi

banner974
Yeni Boğaziçi yeni başkanını seçti

banner971

K-Pet Süper Ligi’nin yeni ekiplerinden Yeni Boğaziçi’nde yeni başkan Derviş Canaltay oldu. Bugün kulüp lokalinde üyelerin yüksek katılımı ile gerçekleştirilen seçimli genel kurulda başkanlık görevine Derviş Canaltay üyelerin tamamının oyunu alarak seçildi.
Divan başkanlığını Mustafa Zurnacılar Divan Sekreterliklerini Mehmet Demir ve İbrahim Çicekseven’in yaptığı genel kurul da eski başkan Erkan Sezerli genel kurula hitaben bir konuşma yaparak görev süresinde desteğini esirgemeyen Yeniboğaziçililere teşekkür etti.

Faaliyet ve Mali Raporların okunup aklanması sonrasında genel kurulda başkanlığa tek aday olan Derviş Canaltay tüm üyelerin oyuyla yeni başkan oldu.
Daha sonra söz alan başkan Canaltay, amacının Yeniboğaziçi camiasını daha ileriye taşımak olduğunu ve projelerinin uzun vadeli olduğunu kaydetti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.