banner913
banner932
banner1012

Uzun: İlkel şartlarda maç izliyoruz

banner1020

Sait Uzun, Mesarya’nın maçlarını oynadığı Paşaköy 100. Yıl Stadı tribünlerinin yetersiz kaldığını açıklarken,ilkel şartlardan maç izlediklerine vurgu yaptı

banner974
Uzun: İlkel şartlarda maç izliyoruz

banner971

K-PET Birinci Lideri Mesarya’nın yönetim kurulu Sait Uzun, takımın maçlarını oynadığı Paşaköy 100. Yıl Stadı tribünlerinin yetersiz kaldığını açıkladı.

Mesarya sporcu sorumlusu Sait Uzun’un açıklamaları şöyle:

“Paşaköy 100. Yıl Stadının zemini mükemmel olabilir. Ama halen daha ilkel şartlardan maç izliyoruz. Eskiden kalma tribünler yetersiz kalıyor. Misafirlerimizi daha güzel ortamda ağırlamak isteriz. Protokol tribünümüz yoktur. Özellikle emektar basın mensuplarımız için kapalı ve günümüz koşullarına uygun bir basın odamız dahi yoktur.

Yetkililerimize senelerdir çağrı yapmamıza rağmen her zaman ki gibi gözardı edildik. Umarım artık Mesarya’nın da elinden tutarlar. Bölge ve camiamıza yakışır bir yapıya çok ihtiyacımız vardır. Umarım sesimizi duyarlar.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.