banner913
banner932
banner1012

Ultracrows: Şarkı söylemek istiyoruz

banner1020

Mağusa Türk Gücü taraftar grubu Ultracrows, Mağusalılar’ı Küçük Kaymaklı maçına davet ederken, “Artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyoruz. Haydi sen de gel katıl bize. Şampiyonluk şarkısı söyle” açıklamasını yaptı

banner974
Ultracrows: Şarkı söylemek istiyoruz

banner971

K-PET Süper Ligde son haftaya lider giren ve şampiyon olmak isteyen Mağusa Türk Gücü, Cumartesi günü  Lefkoşa’da, Küçük Kaymaklı ile zorluk bir maça çıkacak.

Şht Hüseyin Ruso Stadında saat 16:00’da başlayan olan maç öncesinde Mağusa Türk Gücü taraftar grubu Ultracrows, açıklama yaptı. Başkent’e çıkartma yapacak olan Ultracrows grubunun açıklaması şöyle:

“Futbolun en güzel ödülü olan şampiyonluk tacını takmak şampiyonluk kupasını almak adına,
Cumartesi günü Lefkoşa’da oynanacak olan Küçük Kaymaklı – Mağusa Türk Gücü maçı için, çok kıymetli Mağusa halkını yaşanacak olan büyük şölene davet ediyoruz.
Sahada ter döken futbolcular ve teknik ekibimiz, başkanımız ve yönetim kurulumuz ile birlikte büyük bir camia olmanın gereğini yerine getirmek adına, birilerine bizden neden bu kadar çekinmeleri gerektiğini hatırlatmak adına, yeniden armanın ve sevdanın peşinden koşmaya var mısınız?

Biz artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyoruz. Haydi sen de gel katıl bize. Şampiyonluk şarkısı söyle. Cumartesi saat 16:00’da Lefkoşa'dayız.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.