banner913
banner932
banner1032

Turgut cezadan kaçamadı

banner1020

Mormenekşe golcü futbolcusu Turgut Kaçar, Mormenekşe– Çanakkale maçında gördüğü kırmızı karttan dolayı 3 maç ile cezalandırıldı. Disiplin Kurulu, Akova Vuda – Mormenekşe U21 maçında yaşanan olaylardaN sonra, her 2 kulübe de ağır ceza verdi

banner974
Turgut cezadan kaçamadı

banner971

Ferhat İMİR

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu, geçtiğimiz akşam yaptığı toplantıda, haftanın cezalılarını ve cezalarını belirledi.

Mormenekşe'nin en golcü futbolcusu olan Turgut Kaçar, Mormenekşe– Çanakkale maçında gördüğü kırmızı karttan dolayı 3 maç ile cezalandırıldı.

Yunus’a 4 maç ceza

Disiplin Kurulu tarafından alınan kararlar şöyle:

"Mormenekşe Cemal Balses Stadı'nda oynanan Mormenekşe– Çanakkale K-PET 1.lig maçında bariz gol şansını engellediği gerekçesi ile oyundan ihraç edildikten sonra rakip takım oyuncusuna vuran Çanakkale futbolcusu Yunus Kalaycı’ya 4 maç ceza verildi.

Akova – Mormenekşe gençlerine ve hocalarına ağır cezalar

Maraş Sentetik Stad'ında oynanan Akova Vuda – Mormenekşe 1. Lig Doğu Grubu U21 maçında yaşanan olaylarda sonra Akova Vuda antrenörü Mehmet Karagil ve Mormenekşe antrenörü Hilmi Öztemiz’e, 3’er maç ceza verildi.

Yaşanan saha olaylarında kavgaya karışan ve rakip takımın oyuncularını darp eden Mormenekşe futbolcuları Nurettin Çobanoğlu, Mehmet Bayır ve Sabri Çiftçioğlu ile Akova Vuda futbolcusu Halil Deniz’e, 4’er maç ceza verildi. Rakiplerine saldırgan davranıp rakibini darp eden Akova Vuda futbolcusu Çağan Süzgen ve Sevban Alıcı’ya, 5 maç ceza verildi. Maçın yarıda kalmasına neden olan iki kulübe de birer maç saha kapatma cezası verildi.

Kırmızı Kart Cezaları

Ertaç Taşkıran, TOL, 2 maç

Yunus İleli, TOL, 1 maç

Rasaq Adegbite, DTB, 1 maç

Hakan Demir, Doğancı, 2 maç

Necip Birinci, Doğancı, 1 maç

Turgut Kaçar, MM, 3 maç

4 Sarı Kart Cezalıları

Yunus İlker, Lefke

Mehmet Söker, Çetinkaya

Gaius Naimke, Ozanköy

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.