banner913
banner932
banner1012

Topaloğlu'ndan, İskele'ye uyanma çağrısı

banner1020

Gençler Birliği teknik direktörü Hasan Topaloğlu, istifa kararından vazgeçtikten sonra İskele Gençler Birliği camiasına, uyanma çağrısında bulundu

banner974
Topaloğlu'ndan, İskele'ye uyanma çağrısı

banner971

"Uyan İskele! İskele Gençler Birliği, 3 yıldır hizmet verdiğim bir camiadır. Mutlu olduğum, aile olduğum, sahiplendiğim ve sahiplenildiğim bir camiadayım.

Hele sporcularımla tek yüreğiz. Ancak gelinen noktada tek yürek olunmazsa bu takıma yazık olacak. Evet istifayı gündeme getirdim. Çünkü namağlup lider olan bu çocuklara gerekeni yapamıyoruz. Tek yumruk olamıyoruz diye bunu yaptım. Camiayı uyandırma adına yaptım. Asla blöf değildi. Bu camia ya uyanacak ya da camiaya yazık olacaktı. Gelinen noktada bir canlanma oldu. Elini taşın altına koyanlar olmaya başladı. Ben de sevdiğim camiamda, söz veren belediye başkanına, eski başkanlara, ilçe başkanlarına, başkanıma, yöneticilere güvenerek, aslanlarımla yola devam kararı aldım. "Uyan İskele!" Dile kolay 57 yıl sonra en üst ligde lider olundu. Bu bir tarihtir. Bu tarihe sahip çıkın."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.