banner913
banner932
banner1012

Tatar’dan, KTFF’nin yabancı kararına destek

banner1020

Başbakan Ersin Tatar, alt yapılara verilen önemin artması gerektiğini söylerken, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun yabancı oyuncular konusunda aldığı kararı desteklediğini açıkladı

banner974
Tatar’dan, KTFF’nin yabancı kararına destek

banner971

Başbakan Ersin Tatar, koronavirüs salgını sebebiyle faaliyetlerini durduran spor federasyonlarına yapılacak olan katkı konusunda açıklamalarda bulunurken, alt yapılara verilen önemin artması gerektiğini söyledi.

Başbakan Ersin Tatar’ın açıklamaları şöyle:

“Spor fonu değerlendiriliyor. Bunlar spor için kullanılacaktır. Spor bizim önceliklerimizdendir. Çünkü spor demek gençlik demektir. Ama federasyonlar, kulüpler herkes kendi tasarrufunu yapacak. Alt yapılara verilen önemin artması gerekmektedir.

Bizler yabancı oyuncuların değerlerini biliyoruz. Çok değerli sporcular ülkemize geliyor. Ama ekonomik nedenlerden dolayı içimize kapanmak zorundayız.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu ve ekibini yabancı oyuncular konusunda aldığı kararı destekliyorum. Çünkü ekonomik tedbir açısından alt yapılara yönelmek daha akılcı olacaktır. Alt yapılardan birçok yetenekli sporcununun çıkacağını ve yeni yıldızlar yetişeceğini düşünüyorum.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.