banner913
banner932
banner1012

Tahsin Mertekçi’nin adı yaşatılacak

banner1020

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu yönetimi, Kıbrıs Kupası'nın, "Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası" adı altında organize edilmesini kararlaştırırken, Yalova yönetimi alınan karara teşekkür etti

banner974
Tahsin Mertekçi’nin adı yaşatılacak

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu geçtiğimiz hafta sonu kaybettiğimiz, futbola çok uzun yıllar gönülden bağlanmış; gençlik için ve futbol için büyük emek vermiş bir kişilik olan Tahsin Mertekçi'nin isminin yaşatılabilmesi adına, örnek bir karara imza attı.

Bu yıl oynanacak olan Kıbrıs Kupası'nın, "Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası" adı altında organize edilmesine KTFF yönetim kurulu, oybirliği ile karar verdi.

Bu arada Yalova yönetim kurulu, Hasan Sertoğlu başkanlığındaki Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu yönetiminin örnek bir karar aldığını açıklayarak teşekkür etti.

YALOVA, ARKIN’A EMANET

K-PET Süper Lig ekiplerinden Yalova’da, başkan Tahsin Mertekçi’nin zamansız vefatının üzüntüsü devam ederken, geçtiğimiz akşam toplanan Yalova başkanlar kurulu, kulüp başkanlığını emanet edeceği kişiyi belirledi.

Yıllardır kulüp içerisinde birçok görevler üstlenmiş olan camianın önemli ismi Bülent Arkın, kulüp başkanlığına vekalet edecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.