banner913
banner932
banner1012

Tahkim Kurulu’ndan Yasin’e ret

banner1020

banner974
Tahkim Kurulu’ndan Yasin’e ret

banner971
Mağusa Türk Gücü futbolcusu Yasin Kurt’un serbest transfer hakkı için Federasyona yaptığı dilekçenin reddedilmesi sonrasında başvurduğu Tahkim Kurulu dava ile ilgili kararını açıkladı.
Avukat Salih Irkad başkanlığında toplanan Tahkim Kurulu Yasin Kurt’un yaptığı serbest transfer hakkı kazandığı ile ilgili başvurusunu oybirliğiyle reddetti.
Tahkim Kurulu tarafından yapılan açıklama şöyle:
Kurul, TK-2/2022 - 2023 sayılı ve 29/7/2022 tarihli başvuruyu inceledikten ve tarafların şahadetini ve taraf avukatlarının hitaplarını ve iddialarını değerlendirdikten sonra, kurulumuza yapılan Yasin Kurt isimli futbolcunun Amatör Yerli Futbolcu Transfer ve Tescil talimatı uyarınca Serbest Transfer Hakkı kazandığına yönelik yapılan başvurunun oybirliği ile reddedilmesi hususunda karar almıştır.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.