banner913
banner932
banner1032
banner1038

Spor Dairesi Müdürü yeniden Mustafa Sütçü

banner1020

18 Mart 2022 tarihinde Spor Dairesi Müdürü olarak görev yapan Fuat Tek’in yerine getirilen ancak 3 ay dolmadan görevden alınan Mustafa Sütçü yeniden Spor Dairesi Müdürü görevine getirildi

banner974
Spor Dairesi Müdürü yeniden Mustafa Sütçü

banner971
Başbakanlık’a bağlı Spor Dairesi’nde yaklaşık 6 ay önce göreve getirilen Rıza Erseven’in yerine görevi daha öncede yapmış olan Mustafa Sutçü atandı.
Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Spor Dairesi Müdürü görevine yeniden Mustafa Şenol Sütçü getirildi.
Karar şöyle: 
Üst Kademe Yöneticileri Yasası’nın 2. Maddesinin (2). Fıkrası kapsamına giren KKTC Başbakanlık, Spor Dairesi Müdürü mevkiine Sayın Mustafa Şenol Sütçü’nün .D7./0.1/.2023…….. tarihinden itibaren ileride herhangi bir sebep gösterilmeden görevinden alınması koşulu ile atanmasına ve atanma tarihinden itibaren atandığı mevkiin maaşını almasına karar verilir.
GEÇEN YIL 3 AY DOLMADAN GÖREVDEN ALINDI
Mustafa Şenol Sütçü daha önce 18 Mart 2022 tarihinde Spor Dairesi Müdürü olarak görev yapan Fuat Tek’in yerine getirilmiş, 3 ay dolmadan 3 Haziran 2022 görevden alınmıştı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.