banner913
banner932
banner1032

Semih Kılıçsoy devlerin radarında

banner1020

Beşiktaş'ta bu sezon sergilediği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Semih Kılıçsoy için sürpriz bir iddia geldi. Alman basını, Bayern Münih'in genç yıldızın peşinde olduğunu öne sürdü

banner974
Semih Kılıçsoy devlerin radarında

banner971
Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy, Avrupa takımlarının ilgisini çekmeye devam ediyor.
Tarihinin en sıkıntılı sezonlarından birini geride bırakan siyah beyazlıların genç oyuncusu, oynadığı futbol ve attığı gollerle taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı.
18 yaşında gösterdiği performansla dev takımların radarına giren Semih Kılıçsoy için önemli bir iddia geldi.
Alman basını, 2011-2012'nin ardından ilk kez bir sezonu kupasız kapayan Bayern Münih'in milli futbolcuyu gündemine aldığını öne sürdü.
Bavyera ekibinin yanı sıra Manchester City, Arsenal, Paris Saint Germain, Monaco, Bayer Leverkusen ve Stuttgart'ın da genç yıldızla ilgilendiği belirtildi.
Vincenzo Montella tarafından Türkiye'nin EURO 2024 kadrosuna dahil edilen Semih Kılıçsoy, Beşiktaş formasıyla bu sezon çıktığı 35 maçta 12 gol atıp 3 asist yaptı.
Genç oyuncunun siyah beyazlılarla 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.