banner913
banner932
banner1012

ŞAMPİYONLAR, A TAKIMDA

banner1020

Türk Ocağı teknik direktörü Ahmet Dedekorkut, U17 Takımı futbolcularına A Takımında görev vermeye başlarken, Emre Can Olur, Çetinkaya maçında ilk 11’de sahaya çıktı

banner974
ŞAMPİYONLAR, A TAKIMDA

banner971

Soydan SAKALLI

Türk Ocağı teknik direktörü Ahmet Dedekorkut, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından organize edilen U 17 Ligini şampiyon olarak tamamlayan Türk Ocağı U17 Takımı futbolcularına, Türk Ocağı A Takımında görev vermeye başladı.

Türk Ocağı U17 Takımı kaptanı Emre Can Olur, K-PET Süper Lig maçlarında görev yapmaya başlarken, NicosiaGroup Kıbrıs Kupasında, Çetinkaya’ya karşı oynadıkları çeyrek final rövanş maçında da ilk kez A Takımda ilk 11’de sahaya çıktı.

Bu arada Türk Ocağı U17 Takımının diğer 2 başarılı futbolcusu Şükrü Yiğit Bal ile İlyas Bucak da Çetinkaya maçında Ahmet Dedekorkut’un görev verdiği diğer 2 futbolcu oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.