banner913
banner932
banner1012

Paşaköy’de zorlu randevu

banner1020

Süper Ligde play-out hattını yakından ilgilendiren Mesarya – P. L. Gençler Birliği maçının skoru play-out hattının belirlenmesi adına önemli bir maç olması nedeniyle her iki takımda kazanma hedefiyle sahaya çıkacak

banner974
Paşaköy’de zorlu randevu

banner971
AKSA Süper ligde 28. Hafta karşılaşmasında 21 Nisan Pazar günü Paşaköy Hasan Onalt Stadyumunda Mesarya ile Pera Larnaka Gençler Birliği takımları karşı karşıya gelecek. Maç öncesi Pera Larnaka Gençler Birliği 34 puanla 10. sırada yer alırken, Mesarya takımı 26 puanla 13. Sırada yer alıyor.

SOYDAN: KAZANMAK ZORUNDA OLDUĞUMUZ BİR KARŞILAŞMA
Mesarya teknik direktörü İsmail Soydan maç öncesi verdiği demeçte oldukça zor bir maçın kendilerini beklediğini söyledi. Pera Larnaka Gençler Birliği takımının ligin ikinci devresinin alt taraf adına en forumda takımı olduğunu belirten İsmail Soydan, kazanmak zorunda oldukları bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi. Play – out adına iyi yer bulmak için Pera Larnaka Gençler Birliği karşısında galibiyet düşüncelerinin ön planda olduğunu aktaran İsmail Soydan, kritik ve zorluk derecesi yüksek bir maçın kendilerini beklediğini söyledi. Maç öncesi Felipe, Salahi ve Abdullah’ın aralarında olmayacağını aktaran İsmail Soydan, 4 idmanla Pera Larnaka Gençler Birliği maçına hazırlandıklarını sözlerine ekledi.

OSUM: GEÇEN HAFTA KAYBBETTİĞİMİZ 3 PUANI TELAFİ ETMEK İÇİN OYNAYACAĞIZ
Pera Larnaka Gençler Birliği Teknik direktörü Abbas Osum ise Mesarya deplasmanı öncesinde verdiği demeçte, Paşaköy deplasmanının ligin zor deplasmanlarından bir tanesi olduğunu söyledi. Mesarya’nın sıkıntılı sürecin içinde olduğunu elbette kazanmak için mücadele edeceğini söyleyen Abbas Osum, kendilerinin ise kazanıp ateşin içinden bir nebze de olsa çıkmak istediklerini söyledi. Geçen hafta kendi sahalarında çok kritik 3 puan kaybettiklerini söyleyen Osum, telafi anlamında Mesarya maçının kendileri adına bu hafta son derece önemli olduğunu belirtti. Mehmet Ali dışında takımda Mesarya deplasmanı öncesinde eksik olmadığını aktaran Osum, zor deplasmana 4 idmanla hazırlandıklarını söyledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.