banner913
banner932
banner1012

Ocak sıkmadı

banner1020

Türk Ocağı, Mesarya karşısında ilk devrede Akande ve Malik ile bulduğu gollerle 2 farka ulaşıp, maçı 2-0 kazanırken, turu da zorlanmadan geçti

banner974
Ocak sıkmadı

banner971

STAT: Girne Mete Adanır Stadı

HAKEMLER: Evren Karademir, Hüseyin Özaşık, Emine Yarkın

TÜRK OCAĞI: Hasan Piro, Mehmet Aylanç, Mehmet Uçar, Turgut Kaan Çoban, Mustafa Avcı(Dk.70 Ali), Bilal Ceylan, Yakubu Malik, Akande Kotchoni, Tonbara Tiongoli, Ahmet Saygı(DK.50 Deniz), Ahmet Coşkun(Dk.83 Ahmet Can)

MESARYA: Ferhat Oğlak, Abdullah Erol, Yusuf Altıner, Fırat Kulle, Emre Aktaş(Dk.75 Emre İmam), Nahit Çavuşoğlu(Dk.50 Emin), Volkan Göktürk, Mehmet Burçaklı(Dk.46 Devrim), Alp Çakıroğlu, Emre Özsin, Ahmet Kıyı

GOLLER: Dk.35 Akande(P), Dk.41 Yakubu Malik(Türk Ocağı)

Kıbrıs Kupası ilk tur maçında Türk Ocağı, Mesarya karşısında ilk devrede Akande ve Malik ile bulduğu gollerle 2 farka ulaşıp, maçı 2-0 kazanırken, turu da zorlanmadan geçti.

Türk Ocağı, Mesarya karşısında Akande’nin penaltı golüyle 1-0 öne geçerken, Malik devreinin skorunu belirledi. 2-0 rakibi karşısında kendisini zorlamayan Türk Ocağı, ikinci devrede skoru koruyup, Doğan Türk Birliği ile oynayacağı derbi öncesinde maçı 2-0 kazanıp moral buldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.