banner913
banner932
banner1012

Nizam güven tazeledi

banner1020

banner974
Nizam güven tazeledi

banner971

Niyazi Nizam başkanlığındaki Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği (KTFHGD) dün olağan genel kurul gerçekleştirdi.

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği’nin üyelerine yönelik olarak her yıl Temmuz ayının içinde topladığı “Olağan Genel Kurulu” dün saat 18.00’da KTFF Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Faaliyet ve mali raporların oy birliği ile aklandığı genel kurulda KTFHGD başkanı Niyazi Nizam tek başkan adayı olarak girdiği olağan genel kurulda üyelerin oy birliği ile başkanlığa seçildi.

Niyazi Nizam, Derneğin 210 bin TL’lik bir bütçesi olduğunu da genel kurulda üyelerin bilgisine sundu.

Genel kurul sonrasında Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği yönetimi, derneğin Atatürk Stadı'nda bulunan lokalinde üyelerine yönelik döner partisi düzenledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.