banner913
banner932
banner1012

LTTFF U21 Karması, hazırlık maçlarına başladı

banner1020

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu U21 Karması,St. Neots Town ile bir hazırlık karşılaşması oynadı. Maçın ilk 10 dakikasında 2 – 0 geriye düşen Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu U21 Karması, ilerleyen dakikalarda bulduğu 2 golle maçtan 2 – 2 eşitlikle ayrıldı

banner974
LTTFF U21 Karması, hazırlık maçlarına başladı

banner971
Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonunda (LTTFF) Osman Ercen başkanlığındaki yönetim kurulu başarılı icraatlarına devam ederken, U21 Karmasını oluşturup, hazırlık maçlarına başlattı.
Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu U21 Karması,St. Neots Town ile bir hazırlık karşılaşması oynadı. Maçın ilk 10 dakikasında 2 – 0 geriye düşen Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu U21 Karması, ilerleyen dakikalarda bulduğu 2 golle maçtan 2 – 2 eşitlikle ayrıldı.
Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu TV’sinin de yayınladığı maç federasyon camiasını da sevindirirken,LTTFF onursal başkanı Mehmet Mimoğlu, Osman Ercen başkanlığındaki yönetim kurulunu tebrik etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.