banner913
banner932
banner1032
banner1038

Lefkoşa’nın beyi Forest

banner1020

Aksa Süper Ligin Lefkoşa derbisinde ev sahibi K.Kaymaklı konuk ettiği Çetinkaya’yı her iki devrede bulduğu gollerle 2 -1 mağlup ederek son haftalardaki çıkışını sürdürdü

banner974
Lefkoşa’nın beyi Forest

banner971
Stat: Şht. Hüseyin Ruso Stadı
Hakemler: Mehmet Sezener, Mustafa Torun, Hakan Gök.
K.Kaymaklı: Raif, Sena, Bahadır, İbrahim, Mehmet(Tuğrul), Adnan(Hasan), Kemal(Mehmet Saygısız), Arda, Ahmet, Yağış, Felix(Emre).
Çetinkaya: Kani, Burak, Agit, Mehmet, Osman(Muhammet), Recep, Berkant, Cemal, Doğukan(Çağlar), Ramadan, Eren.
Goller:  Dk. 45 Emre ve Dk. 50 Yağış(K.Kaymaklı), Dk. 73 Eren(Çetinkaya)
 
Aksa Süper Ligin 25. haftasının en önemli maçlarından biri olan K.Kaymaklı ile Çetinkaya arasındaki Lefkoşa derbisinin kazananı ev sahibi K.Kaymaklı oldu.
Şht. Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanan maçta Küçük Kaymaklı 45’inci dakikada Emre Nazik’in attığı golle ilk devreyi 1-0 önde bitirdi.
İkinci devreye de iyi başlayan K.Kaymaklı 50’inci dakikada bu kez de Yağış’ın ayağından bulduğu golle skoru 2 – 0 yaptı.
Çetinkaya takımı 2 – 0 sonrasında kendine gelerek 73’üncü dakikada Eren Aktaş’ın attığı golle skoru 2 -1 yaptı ancak geriye kalan dakikalardaki çabası beraberliği sağlamaya yetmedi ve maç 2-1 K.Kaymaklı üstünlüğünde tamamlandı.
Küçük Kaymaklı, son haftalarda aldığı galibiyetlere bir yenisini daha ekleyerek galibiyet serisini 3 maça çıkararak puanını 30’a yükseltti. Ligde kalma mücadelesi veren Çetinkaya ise 20 puanda kaldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.