banner913
banner932
banner1012

Kupada çeyrek final zamanı

banner1020

NorthernLand Kıbrıs Kupası’nda çeyrek finalin ilk maçları yarın Türk Ocağı - Doğan Türk Birliği ve Gençlik Gücü – Lapta arasında oynanacak

banner974
Kupada çeyrek final zamanı

banner971
NorthernLand Kıbrıs Kupası’nda çeyrek finalin ilk maçları  yarın ve Çarşamba günü oynanıyor. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final maçlarının rövanş karşılaşmaları 28-29 Mart’ta oynanacak.
Kupanın çeyrek final ilk karşılaşmalarında yarın Girne derbisi olarak da adlandırılan Türk Ocağı ile Doğan Türk Birliği mücadele edecek. Günün diğer karşılaşmasında ise C.B. Gençlik Gücü kupanın sürpriz takımı Lapta ile Lefkoşa’da karşı karşıya gelecek.
Kupada Çarşamba günü ise ligde zirve yarışında olan Mağusa Türk Gücü ile Cihangir Mağusa’da kozlarını paylaşacak. Lefkoşa’da ise Göçmenköy ile K.Kaymaklı avantaj için sahaya çıkacaklar.
Program şöyle:
14 Mart 2023, Salı
15.00 Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda Türk Ocağı-Doğan Türk Birliği (Osman Özpaşa)
15.00 Lefkoşa Atatürk Stadı’nda ChinaBazaar Gençlik Gücü-Lapta (Zekai Töre)
15 Mart 2023, Çarşamba
15.00 Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda Mağusa Türk Gücü-Cihangir (Mehmet Sezener)
15.00 Lefkoşa Atatürk Stadı’nda Göçmenköy-Küçük Kaymaklı (Mustafa Öztugay)
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.