banner913
banner932
banner1012

"Kulüpler ligi bitirmeye hazır değil"

banner1020

Aytaç Karavezirler, sezonun mutlaka tamamlanması gerektiğine dikkat çekerken, ekonomik olarak hiç bir kulübün ligi bitirmeye hazır olmadığını belirtip, yabancı futbolcuların kadrolarda olduğunu söyledi

banner974
"Kulüpler ligi bitirmeye hazır değil"

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Cihangir kulüp başkanı Aytaç Karavezirler, son günlerde yaşanan süreçle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Aytaç Karavezirler'in açıklamaları şöyle:

"Bu süreçte hazırlık süresi sonrasında ligler hızlandırılmış bir şekilde 1,5 ayda tamamlanır. Normal sezon sonunda ise playoff ve playout maçları oynanır ve sezon tamamlanır. Sezonun mutlaka tamamlanması lazımdır.

Şu anda kulüpler ligin başlamasını istemez. Çünkü ekonomik olarak hiç bir kulüp ligi bitirmeye hazır değildir. Bu nedenle başkanlar, futbolun paydaşlarıyla birlikte ligin tamamlanması, yabancı futbolcular konusu ve yeni sezonla ilgili toplanmalıdırlar. Bu toplantıda değerlendirmeler yapılır ve en doğrusu bulunur.

Bizlerin elleri yıllardır zaten taşın altındadır. Artık herkes ellerini taşın altına koymalıdır. Yabancı futbolcular da aramızdadır. Onlar da kadrodadırlar. Alt liglerde yabancılar kaldırılarak yola devam edilir."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.