banner913
banner932
banner1032

Korgeneral Paç, KTFF’yi ziyaret etti

banner1020

KTBKK Korgeneral Ömer Paç, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Paç’a, Milli Takım forması armağan edildi

banner974
Korgeneral Paç, KTFF’yi ziyaret etti

banner971

Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı (KTBKK) Korgeneral Ömer Paç Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na dün saat 15.20’de gelen KTBKK Korgeneral Paç’ı kapıda Başkan Sertoğlu'yla birlikte KTFF 1.Başkanvekili Ali Karavezirler, 2.Başkanvekili Oktay Çocuk ve Genel Sekreter Av.Enver Baturalp de birlikte karşıladı.

Başkan Sertoğlu, daha sonra federasyon da görevli personelleri de Korgeneral Paç'a tek tek takanıştırdı. Başkan Sertoğlu, görüşme öncesinde komutana ziyaret anısı olarak üzerinde ismi yazılı Milli Takım forması armağan etti.

Korgeneral Paç da başkan Sertoğlu’na Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı’nı simgeleyen anı plaketi takdim etti.

Takdim sonrası Başkan Sertoğlu, 1.Başkanvekili Ali Karavezirler ve 2.Başkanvekilki Oktay Çocuk KTBKK Korgeneral Ömer Paç ile anı fotoğrafı çektirdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.