banner913
banner932
banner1032

Kadın Milli Takımı sahaya indi

banner1020

Kadın Milli Futbol Takımı, KKTC Meclis Takımıyla, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel bir gösteri maçı oynadı. Karşılaşmayı Kadın Milli Takımı 7 – 5 kazandı

banner974
Kadın Milli Takımı sahaya indi

banner971
Cumhuriyet Meclisi Futbol Takımı ile KKTC Kadın Milli Futbol takımı gösteri maçı yaptı. Maçı, kadın hakem dörtlüsü yönetti.
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen maç öncesi, erkek ve kadın milletvekilleri ile milli takım oyuncuları, “Dünyada her şey Kadının eserdir” yazılı pankart açtı ve anı fotoğrafı çektirdi.

Lefkoşa Atatürk Stadyumu’nda yer alan maç öncesi seremoni yapıldı. Seremonide, kadın futbolcu ve hakemlere plaketler sunuldu.
Gösteri maçında kadın milletvekilleri Fazilet Özdenefe, Ayşegül Baybars, Fide Kürşat, Jale Refik Rogers ve Şifa Çolakoğlu yanında bazı erkek milletvekilleri yer aldı.
BÜYÜKOĞLU: “TARİHTE İLK…”
Meclis İdare Amiri Hasan Büyükoğlu, burada yaptığı konuşmada, milletvekilleri ile kadın futbolcuların yapacağı dostluk maçının tarihte ilk olduğunu ifade etti, farkındalık yaratmayı amaçladıklarını söyledi.
KANAN
KTFF Kadın Futbolu Sorumlusu Simay Kanan da, etkinliğin güzel bir anı olacağını ifade ederek, teşekkür etti.
ÖZDENEFE
Meclis Başkan Yardımcısı Fazilet Özdenefe de, kadınlar ligini yakından izlediğini ve sağlanan gelişimden gurur duyduğunu söyledi.
Kadınlara futbolu sevdirmenin ve her alanda yer almasını sağlamanın görevleri olduğunu ifade eden Özdenefe, toplumun, kadınlarla ileriye ve güzel günlere gitmesinin kaçınılmaz olduğunu kaydetti.
Konuşmaların ardından madalyalar takdim edildi.

KARŞILAŞMAYI KADIN MİLLİ TAKIMI KAZANDI
Cumhuriyet Meclisi Futbol Takımı ile KKTC Kadın Milli Futbol takımı arasındaki gösteri maçını kadın milli takımı 7- 5 kazandı. Meclis takımında bazı kadın Milletvekilleri ile yer aldı. Maçın orta hakemliğini Buse Bağrıkara yardımcılıklarını ise Merve Ateş ile Güneş Demir 4. hakem olarak ise Nurhan Kutlugün görev yaptı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.