banner913
banner932
banner1012

İlgi çok, tribün az

banner1020

Mesarya’nın maçlarını oynadığı Turunçlu Hasan Bardakko Stadı, zemininin bozukluğu ve tribünlerinin yetersizliği ile dikkat çekiyor

banner974
İlgi çok, tribün az

banner971

K-PET Birinci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Mesarya’nın maçlarını oynadığı Turunçlu Hasan Bardakko Stadı, zemininin bozukluğu ve tribünlerinin yetersizliği ile dikkat çekiyor.

Stad zeminindeki gömeçlerin çokluğu sakatlanmalara davetiye çıkarırken, top kontrolünü ve iyi futbolu oynamayı da oldukça zorlaştırıyor.

Stadta bulunan tribünler ise maçı izlemeye gelen taraftarlar için yetersiz kalıyor. Ev sahibi ekip taraftarlarına ayrılan 2 tribün ile konuk ekip taraftarlarına ayrılan 1 tribün, ihtiyaca karşılık vermiyor. Mesarya taraftarlarının maça ilgisinin fazla olması, tribünlerde yer bulamayan taraftarların, maçları stadı çevreleyen duvarların üzerinden takip etmesine neden oluyor.

Mesarya’nın geçtiğimiz hafta oynadığı ve 1-0 kaybettiği Hamitköy maçında da bazı taraftarlar, maçı duvar üzerinden izlemek zorunda kaldılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.