banner913
banner932
banner1012

"Harcamalar özkaynak eğitimine yapılmalı"

banner1020

Ali Samancıoğlu, “Yabancı oyuncunun faaliyet göstermemesi en mantıklısıdır. Yabancı oyunculara yapılan harcamalar, tesisleşmeye ve özkaynak eğitimine yapılmalıdır.” açıklamasını yaptı

banner974
"Harcamalar özkaynak eğitimine yapılmalı"

banner971

Mağusa Türk Gücü alt yapısında görev yapan Mağusa Türk Gücü Akademi antrenörlerindenAli Samancıoğlu, yabancı futbolcu konusunda açıklamalarda bulundu.

Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) pandemi ilan ettiği korona virüs (COVID-19) tehlikesi nedeniyle Bakanlar Kurulunun kısmi sokağa çıkma yasağı alması ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun futbolu durdurması sonrasında, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu, açıklamalarda bulunmuş ve kulüplerimizi ekonomik olarak toparlama adına, gelecek sezondan itibaren liglerimizin yabancısız oynanacağını açıklamıştı.

Futbol camiamızın önde gelen isimleri yabancı futbolcu konusunda açıklamalarda bulunurlarken, Ali Samancıoğlu da sosyal medyada konuyla ilgili şunları söyledi:

“Ülkemiz, uluslararası platformlarda olmaması sebebiyle yabancı oyuncunun ülkemizde faaliyet göstermemesi en mantıklısıdır.

Zaten gelen yabancı oyuncularında üst düzey fark yarattığını düşünmüyorum. Uluslararası bir ortam düşünecek olursak temellerimizi şimdiden atmalıyız.Şahsi fikrim yabancı oyunculara yapılan harcamaların tesisleşmeye ve özkaynak eğitimine yapılmasıdır.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.