banner913
banner932
banner1012

Hamitköy ölüp ölüp dirildi

banner1020

Hamitköy, Değirmenlik karşısında 90. dakikada, kalesinde gol görmesine rağmen Micheal’ın 90+3. dakikadaki golüyle maçı kazanıp, play off hattında iddiasını korudu

banner974
Hamitköy ölüp ölüp dirildi

banner971

K-PET Birinci Ligde Sadık Cemil Stadında oynanan Değirmenlik – Hamitköy maçı gol düellosu şeklinde geçerken, 9 golün atıldığı maçı Hamitköy kazandı.

Hamitköy, ligden düşen Değirmenlik karşısında 90. dakikada, kalesinde gol görmesine rağmen Micheal’ın 90+3. dakikadaki golüyle maçı kazanıp, play off hattında iddiasını korudu.

Maçın ilk devresini Hamitköy, Furkan’ın 2 ve Toykan’ın golleriyle 3-1 önde tamamladı. Değirmeklik’in golünü ise Mustafa attı.

İkinci devrede Hamitköy, Muhammed ve Micheal ile 2 gol bulurken, Değirmenlik’te Burak’ın  2 ve Mustafa’nın golleri puan için yeterli olmadı ve Hamitköy maçı 5-4 kazandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.