banner913
banner932
banner1012

Hamitköy alt yapısı ışıldıyor

banner1020

Teysir Terazi - Ali Kolbaşı yönetiminde çalışmalarını aralıksız sürdüren Hamitköy U15 ve U11 Takımlar'ına GEPAZ Ltd ve Raso Kasap tarafından yeni formalar ve eşofmanlar yaptırıldı

banner974
Hamitköy alt yapısı ışıldıyor

banner971

K-PET Birinci Lig'de zirve mücadelesi veren Hamitköy'de, Evren Mannaş başkanlığındaki yönetim kurulunun kulübün alt yapısına gösterdiği önem sonuçlarını vermeye devam ediyor.

Hamdi Öğütçü - Özgür Özzeki ikilisinin antrene ettiği Hamitköy U21 Takımı'nın, U21 Bölgesel Lig'de şampiyonluk yolunda son 2 haftaya lider girmesinin yanı sıra U15 Takımı'nın grubunu 2. sırada tamamlayıp, gruptan çıkmayı garantilemesi, yüzleri güldürüyor.

U15 Takımı'nın yanı sıra U11 Takımı'nda da mücadele eden birçok futbolcusu bulunan Hamitköy'de, bu takımlar Teysir Terazi - Ali Kolbaşı yönetiminde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Hamitköy U15 ve U11 Takımlar'ına sponsorlar da destek verirlerken, her 2 yaş grubu takımlarına geçtiğimiz günlerde GEPAZ Ltd ve Raso Kasap tarafından yeni formalar ve eşofmanlar yaptırıldı.

Antrenör Teysir Terazi, kendilerine destek veren GEPAZ Ltd ve Raso Kasap'a teşekkürlerine iletirken, desteklerinin çalışma azimlerini artırdığını belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.