banner913
banner932
banner1012

“Güç dengeleri eşit olacak”

banner1020

Cihangir teknik direktörü Kahraman ligi iyi bir yerde tamamlama hedefinde olacaklarını söyleyerek, “Ligde güç dengeleri eşit olacak” dedi

banner974
“Güç dengeleri eşit olacak”

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Süper Lig ekibi Cihangir teknik direktörü Kılıçali Kahraman yeni sezonda ligde güç dengelerinin eşit olacağını açıkladı.

Beş haftadır aralıksız çalıştıklarını söyleyen Kılıçali Kahraman, çok iyi şartlarda yeni sezona hazırlandıklarını söylerken, Malpas Otel'de 5 günlük kamp gerçekleştireceklerini belirtti.

Kamp süresince oyun kurgularını belirleyip takımdaşlık duygusunu artırmaya çalışacaklarını vurgulayan Kılıçali Kahraman, yabancı futbolcu olarak takımda şu anda sadece Kalifa'nın yerinin garanti olduğunu açıkladı.

İki yabancı futbolcu arayışlarının devam ettiğini de belirten Kılıçali Kahraman, ligi iyi bir yerde tamamlama hedefinde olacaklarını söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.