banner913
banner932
banner1012

Gol düellosunun kazananı MTG

banner1020

Süper Lig’de 2022-23 sezonunun açılış maçında son şampiyon Mağusa Türk Gücü konuk olduğu Türk Ocağı karşısında 1-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanarak sezona galibiyetle başladı

banner974
Gol düellosunun kazananı MTG

banner971
Stad: Girne Mete Adanır Stadı
Hakemler: Utku Hamacıoğlu, Özal Çağlayan, Hüseyin Saçar
Türk Ocağı: Hüseyin, İlker İnceler, Bilal, Mehmet, Ali(Sassi), Doğukan, İlker Tek, Burak(İsmet), İbrahim, Ertaç, Remzi
Mağusa Türk Gücü: Ufuk, Bünyamin, İsaac, Uğur, Emre, Mehmet Gürlü(Lawrence), Mustafa,Mehmet Erol, Eray(Nevzat), Arif(Emre Özsin), Pote.
Goller: Dk. 11 İbrahim Kardal , Dk. 55 Remzi (T. Ocağı), Dk. 23 Pote, Dk. 29 ve 40 Eray Vudalı(MTG)
Kırmızı Kart: Dk. 90+1 Ertaç(Türk Ocağı)
 
Necati KÜLAHLILAR
Aksa Süper Lig’de 2022 – 2023 sezonu Girne Mete Adanır Stadında oynanan Türk Ocağı – Mağusa Türk Gücü maçıyla başladı. Maçı Utku Hamamcıoğlu yönettiği karşılaşmada 1-0 geriye düşen MTG ilk devrede bulduğu 3 golle karşılaşmadan galip ayrılmasını bildi.
Çekişmeli geçen ilk devrede Türk Ocağı, 11. dakikada  İbrahim Karadal ile 1 – 0 öne geçti. Bu golden sonra toparlanan Mağusa Türk Gücü, 23. dakikada Pote’nin golüyle 1 – 1’i yakaladı.
MTG 29. dakikada Eray Vudalı kafa golü ile skoru 2-1 yaptı. Bu golden sonra ataklarına devam eden MTG 40. dakikada yine Eray’ın attığı kafa golüyle skoru  1 – 3 yaptı. Devre de bu skorla tamamlandı.
Türk Ocağı ikinci devrede yabancı oyuncusu Muhammed’i oyuna alarak etkili başladı.
Ev sahibi Türk Ocağı 55. dakikada Remzi’nin klas golüyle skoru 2 –3 yaptı.
Bu dakikadan sonra tempoyu düşüren Mağusa Türk Gücü skoru korumayı başarıp deplasmanda aldığı 3 – 2’lik galibiyetle sezona başladı.
Maçın uzatma anlarında Türk Ocağı’ndan kaptan Ertaç Taşkıran kırmızı kart gördü.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.