banner913
banner932
banner1012

Girne’de avantaj arayışı

banner1020

Koopbank Kıbrıs Kupası'nın iki iddialı takımı, ligin güçlü ekipleri, Türk Ocağı ile Çetinkaya, bu akşam Mete Adanır Stadı'nda karşılaşacak

banner974
Girne’de avantaj arayışı

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Koopbank Kıbrıs Kupası'nda bu akşam saat 18:30'da, kupanın iki iddialı takımı, Türk Ocağı ile Çetinkaya, Mete Adanır Stadı'nda karşılaşacak.

Türk Ocağı teknik direktörü Mehmet Bolkan ile Çetinkaya teknik direktörü Turan Altay, Kerem Eran'ın yöneteceği zorlu maç öncesinde şu açıklamaları yaptılar:

MEHMET BOLKAN: TÜRK OCAĞI İÇİN HAYATİ BİR MAÇ

Türk Ocağı teknik direktörü Mehmet Bolkan "Türk Ocağı olarak hedefimiz kupa şampiyonluğunun yanı sıra ligi sıralamada iyi bir yerde bitirmektir.

Türk Ocağı'nda göreve geldiğim zamandan itibaren yönetimle birlikte bu yıl hedefimizin Koopbank Kıbrıs Kupası'nı kazanmak olduğunu sürekli dillendirdik. Bu nedenle de kupada iddialıyız.

Bütün futbolcularım da bizimle ayni görüştedir. Sağolsun yönetimimiz de bize 3 günlük kamp imkanı sağladı. Çünkü bu maç Türk Ocağı için hayati bir maçtır. Kendi sahamızda oynayacağımız ilk maçı kazanıp ikinci maça rahat gitmek hedefindeyiz. Çünkü çeyrek final turunu geçmek istiyoruz.

Bu akşam çok güzel bir maç olacak. Taraftarlarımız stada gelip maçta bize maç boyunca destek versinler. Çünkü Türk Ocağı'nda yönetim, teknik ekip ve futbolcular olarak, Koopbank Kıbrıs Kupası'nı kazanma yoluna baş koyduk."

TURAN ALTAY: BÜTÜN GÜCÜMÜZÜ ORTAYA KOYACAĞIZ

Çetinkaya teknik direktörü Turan Altay "GAÜ Çetinkaya olarak ligdeki hedefimiz ligi ikinci olarak tamamlamaktır. Ligde yolumuza bu hedef doğrultusunda devam edeceğiz.

Koopbank Kıbrıs Kupası'nda Türk Ocağı ile zorlu bir maça çıkacağız. Girne'de oynayacağımız ilk maçtan avantajlı bir sonuç elde etmek istiyoruz.

Kupa maçı öncesinde Çetinkaya olarak bazı sıkıntıları açmış durumundayız. Yönetimimiz bize Lefkoşa Mert Otel'de bir günlük kamp imkanı sağladı. Maça daha iyi motive olacağız.

Türk Ocağı maçında avantajlı skor elde etmek için bütün gücümüzü ortaya koyacağız. Çünkü Çetinkaya'nın tek hedefi kupadır. İki takımın da tek derdinin kupayı kazanmak olması, maçı daha çetin hale getirecektir."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.