banner913
banner932
banner1012

Girne kendine geldi

banner1020

Girne Hak Evi, Değirmenlik deplasmanından galibiyetle dönerek 4 haftalık galibiyet hasretini sonlandırdı. Değirmenlik’in önlenemez düşüşü ise devam etti

banner974
Girne kendine geldi

banner971

Yer: Sadık Cemil Stadı

Hakemler: Serdar Bilgimer, Cem Öksüzoğlu, Mehmet Tarım

Değirmenlik: Mustafa, Yusuf, Kayhan(Erdoğan), Süleyman, Fehim, Hasan, Osman(Aykut), Philippos, Hüseyin, Celal, Ferda

Girne Halk Evi: Athos, Salahi, Mahmut, Ertan, Gökhan, Batuhan, Yankı(Halil), Ozan(Emre), Şenol, Erdoğan(Yunus), Deniz

KPET Birinci Lig’de alt sıralardan uzaklaşmak isteyen 2 takımın maçında Girne Halk Evi, Değirmenlik deplasmanından galibiyetle dönerek 4 haftalık galibiyet hasretini sonlandırdı. Değirmenlik’in önlenemez düşüşü ise devam etti.

Girne Halk Evi deplasmanda olmasına rağmen Değirmenlik karşısında daha etkili başlarken, ardı ardına ataklar geliştirdi.

Konuk ekip baskısının sonucunu yıldız futbolcusu Yankı Aktül’ün attığı golle alırken, 21. dakikada 1-0 öne geçti.

1-0’dan sonra da oyun kontrolünü bırakmayan Girne Halk Evi’nde sahneye bu kez tecrübeli golcü Şenol çıkarken, 27’de skor 2-0 oldu. Bu skor devrenin de skoru oldu.

İkinci devre Girne Halk Evi skoru korumaya yönelik savunma güvenliğini artırırken, Değirmenlik eşitlik için yüklendi. Philippos’un skoru 1-2 yapan 57’deki golü ev sahibini umutlandırsa da Girne Halk Evi kalecisi Athos’un da başarılı kurtarışlarıyla maçı 2-1 kazanmasını bildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.