banner913
banner932
banner1012

Genç millilerimiz farklı kazandı

banner1020

Lefkoşa Atatürk Stadı'nda oynanan Cumhuriyet Kupası karşılaşmasında Genç Milli Takımımız, Türk Toplumu Futbol Federasyonu U21 karmasını Hüseyin Deynekli, Şükrü Hilmi Erdoğan iki, Mert Güçlücan ve Baran Derin’in 2 golüyle 6 -1 mağlup etti

banner974
Genç millilerimiz farklı kazandı

banner971
KKTC Cumhuriyet Kupası'nda Genç Milli Takımımız, Türk Toplumu Futbol Federasyonu U21 karması ile karşı karşıya geldi. Lefkoşa Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı millilerimiz 6-1 kazanmayı başardı.
Orta hakemliğini Hüseyin Eyyüpler’in yaptığı karşılaşmada KKTC Genç Milli Takımı'na galibiyeti getiren golleri Hüseyin Deynekli, Şükrü Hilmi Erdoğan (2), Mert Güçlücan ve Baran Derin (2) kaydederken, konuk TTFF'nin tek golü Deren Kale'den geldi.

Tarihte ilk kez KKTC için üretilen Puma marka milli formalarla ilk resmi karşılaşmada genç milliler sahne alırken, futbolcular maç sonunda büyük heyecan yaşadı.
Karşılaşma sonunda her iki takıma da kupa ve madalyalarını Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cahitoğlu, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, TTFF Başkanı İrfan Davulcular, KTFF 1.Başkanvekili Oktay Çocuk ve Kulüpler Birliği Başkanı Aytaç Karavezirler takdim etti.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.