banner913
banner932
banner1012

Fenerbahçe deplasmanda kayıp

banner1020

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup oldu. Kasımpaşa ligde üste üste 4. maçından da sahadan galibiyetle ayrıldı

banner974
Fenerbahçe deplasmanda kayıp

banner971

Süper Lig'in 28. haftasında Kasımpaşa ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Ev sahibi Kasımpaşa 55. dakikada Thiam ve 90+3'te Yusuf Erdoğan'ın golleriyle karşılaşmadan 2-0 galip ayrılan taraf oldu.

Maçın 88. dakikasında Fenerbahçe'nin golü iptal edildi. Deniz Türüç'ün sağ çaprazdan ceza sahasına ortasında kalesini terk eden kaleci Ramazan Köse'den önce topa kafayı vuran Mevlüt Erdinç, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. VAR odasıyla görüşen Fırat Aydınus, gol pozisyonunun başlangıcında Fenerbahçeli futbolcu Zajc'ın topu eliyle kontrol ettiği gerekçesiyle golü iptal etti.

Bu sonuçla galibiyet serisini 4 maça çıkaran Kasımpaşa 32 puana yükseldi. Fenerbahçe ise bu mağlubiyetle 43 puanda kaldı.

Ligin 29. haftasında Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Kasımpaşa ise Gençlerbirliği'ne konuk olacak.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 3-2 kazanmıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.