banner913
banner932
banner1012

Fener kupaya farklı başladı

banner1020

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında Adana Demirspor'u 6-0'la geçti; tur kapısını sonuna kadar araladı. Yedek ağırlıklı sahaya çıkan Sarı Lacivertliler'i galibiyete taşıyan isimler, hat-trick yapan Alper Potuk ile Vincent Janssen, Hasan Ali Kaldırım ve penaltıdan Ahmethan Köse oldu

banner974
Fener kupaya farklı başladı

banner971

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Adana Demirspor'la sahasında karşılaştı.
Süper Lig'de son 2 maçını kazanarak çıkışa geçen sarı-lacivertliler, kupada da Adana Demirspor'u 6-0 yenerek iyi gidişatını sürdürdü.

Fenerbahçe'ye tur kapısını aralayan golleri; 23, 51 ve 66.. dakikalarda Alper Potuk, 26. dakikada Vincent Janssen, 45. dakikada Hasan Ali Kaldırım ve 90. dakikada penaltıdan Ahmethan Köse kaydetti.

Adana Demirspor'da 89. dakikada joseph Douhadji ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Adana temsilcisi yeni teknik direktörü Timuçin Bayazit yönetimindeki ilk sınavında Fenerbahçe karşısında sahadan farklı yenilgiyle ayrıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.