banner913
banner932
banner1012

Esentepe, üzümün suyunu çıkardı

banner1020

Esentepe konuk ettiği Bostancıl Bağcıl takımını 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek rakibini play-out hattı içinde bırakırken, yükselişini sürdürdü

banner974
Esentepe, üzümün suyunu çıkardı

banner971

Stad: Esentepe Erdal Barut

Hakemler: Hakan Ünal, Abdullah Genç, Özal Çağlayan

Esentepe: Şiho, Okan, Şenol, Eser, İsmet, Hüseyin, İlyas, Deniz, Emre, Salih, Devran

B.Bağcıl: Cafer, Mehmet, Bahri, Sabri, Bayram, Kemal, İlksen, Serkan, Ersen, Orhan, Doğukan Goller: Dk 9 Devran Ali Güneş Dk 14 İlyas Niyazi Dk 51-65 Deniz Kibar (Esentepe)

Aksa 1. Ligi önemli maçında Esentepe sahasında B.Bağcıl takımını 4-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi takım 9. Dakikada Devran ile öne geçti golden 5 dakika Sonra İlyas ile farkı 2 ye çıkardı. İlk devre 2-0 bitti. İkinci yarıya etkili başlayan ev sahibi takım 51 ve 65. dakikada Deniz Kibar ile maçın skorunu belirledi. Bu sonuçla Esentepe puanını 23 e çıkardı. Bağcıl 13 puanda kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.