banner913
banner932
banner1012

Düşen ile yükselenin maçının galibi düşen oldu

Aksa Süper Lig’den 1. Lig’e düşen Binatlı, ile BTM 1.Lig’den Aksa 1. Lig’e yükselen Lapta’nın Güzelyurt’taki mücadelesinin galibi 2-1’lik skorla düşen ekip Binatlı oldu

banner974
Düşen ile yükselenin maçının galibi düşen oldu

banner971
Stadyum: GüzelyurtÜnerBerkalpStadı
Hakemler:HüseyinEyyüpler, ÖzalÇağlayan, CemÖksüzoğulları
Binatlı:Uğur, Sertaç, Hasan, Çağdaş, Abdurrahman, Mehmet Neşe (90.Dk Erçin), Erdem, Yusuf, Mehmet Zaim (69.Dk Serkan), HüseyinTomak (69.Dk Arda), Nevzat (79.Dk Nazım)
Lapta:Okyanus, Selçuk, Necip, Süleyman, Tarkan (67.Dk Batuhan), Göksel (85.Dk Mazlum), Enes, Mustafa Yaşar (55.Dk Tuğberk), Berkay, Orhan (85.Dk Mustafa Asrın), AhmetSezer
Goller: 41.Dk Sertaç,84.Dk Tuğberk (K.K) (Binatlı)- 71.Dk Enes (Lapta)
 
Niyazi ERGÜLEN
Birinci Ligin ilk haftasında Süper Ligden düşen Binatlı, BTM Birinci Ligden yükselen Lapta’yı konuk etti.
Maçın ilk devresinde daha etkili olan taraf ev sahibi Binatlı idi. Sarı yeşilliler, 41. Dakikada Sertaç’ın golüyle 1 – 0 öne geçip, devreyi de önde kapadı.
İkinci devrede Lapta eşitliği bulmak için daha etkili oynamaya çalıştı. Binatlı 71’de Enes’in golüne engel olamayınca skor 1 – 1 oldu.
Oyunun son bölümünde yeniden öne geçmek için baskısını artıran Binatlı ataklarının birinde Tuğberk topu kendi kalesine atınca Binatlı 2 – 1 öne geçip maçı kazandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.