banner913
banner932
banner1012

Dumlupınar patladı gitti

banner1020

Yonpaş Dumlupınar, son haftalardaki farklı galibiyetlerine bir yenisini daha eklerken, Karşıyaka maçını 5-0'lık farklı skorla kazandı

banner974
Dumlupınar patladı gitti

banner971

K-PET Birinci Ligde 10. haftada Dr Fazıl Küçük Stadında oynanan Yonpaş Dumlupınar, Karşıyaka maçında kazanan taraf 5-0'lık farklı skorla Yonpaş Dumlupınar oldu. Yonpaş Dumlupınar böylelikle son haftalardaki farklı galibiyetlerine bir yenisini daha eklerken lider Mesarya ile olan puan farkını 2'ye indirdi. Düşüşü süren Karşıyaka ise sıralamada gerilemeyi sürdürdü.

Hakan Ünal'ın yönettiği maça Yonpaş Dumlupınar fırtına gibi başlarken, 16'da Olgun Dodak kendi kalesine, 39 ve 42'de Hüseyin Kayalılar'ın golleriyle devreyi 3-0 önde tamamladı.

İkinci devrede de etkisini sürdüren Yonpaş Dumlupınar, 59'da Burak, 61'de İbrahim'in golleriyle skor bir anda 5-0 oldu. 5-0'dan sonra oyunu rölantiye alan Yonpaş Dumlupınar skoru koruyup maçı farklı kazandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.