banner913
banner932
banner1012

Dumlupınar kazanmasını bildi

banner1020

Yonpaş Dumlupınar, Lapta karşısında kötü oynamasına rağmen maçı 2-0 kazanmasını bilirken, ilk galibiyetini aldı. Lapta ise ikinci mağlubiyetini aldı. Maça hakem Hüseyin Özkan'ın kararı damga vurdu

banner974
Dumlupınar kazanmasını bildi

banner971

K-PET Birinci Ligin ikinci haftasında ligin şampiyonlukta iddialı ekiplerinden Yonpaş Dumlupınar, Lapta karşısında kötü oynamasına rağmen maçı 2-0 kazanmasını bilirken, ilk galibiyetini aldı. Lapta ise ikinci mağlubiyetini aldı.

Maça hakem Hüseyin Özkan'ın kararı damga vurdu. Golsüz tamamlanan ilk devrenin 30. dakikasında Yonpaş Dumlupınar, Hüseyin Kayalılar ile penaltı vuruşundan gol kazandı. Ama bazı futbolcular vuruş yapılmadan ceza alanına girdiği için Hüseyin Özkan golü geçerli kılmadı. Hüseyin Özkan'ın bu anda vuruşu tekrarlatmayıp, Lapta leyhine serbest vuruş vermesi, kural hatası yorumlarına neden oldu. Ancak Yonpaş Dumlupınar, maçı kazandığı için bu konuda girişim yapmayacak.

Maçın 50. dakikasında Yonpaş Dumlupınar, Hüseyin Kayalılar ile penaltı vuruşundan gol kazandı. 1-0 Maçta son sözü ise 90'da attığı golle Mert Güçlücan söyledi. 2-0

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.