banner913
banner932
banner1012

Doğan’a kaymaklı galibiyet

banner1020

Doğan Türk Birliği, eksiklerden dolayı farklı bir savunma kurgusu ile çıktığı Küçük Kaymaklı maçını Babacar’ın golleriyle 2-0 kazanırken, zirveye tırmanışını sürdürdü. Küçük Kaymaklı ise Okafor’un penaltı kaçırdığı maçı kaybederek üst üste ikinci mağlubiyetini alıp düşüşünü sürdürdü

banner974
Doğan’a kaymaklı galibiyet

banner971

Yer: Şht Hüseyin Ruso Stadı
Hakemler: Mehmet Sezener,Hüseyin Özaşık,Olgun Canik
Kaymaklı:  Efe ,Bahadır ,(Dk.24 Berkem) Talat ,Yusuf ,Taner ,Sena ,(Dk.73 Asare) Rifat, Barkın (Dk.64 Muhammet) Mehmet ,Osi, Okafor
DTB: Cem ,Kenan ,Koral ,Ali ,Afün ,Aydın ,Babacar (Dk.90+2 Erdi) Erdinç (Dk.86 Emek)
Selim ,Billy ,Weston (Dk.89 Çağrı)
Goller: Dk.14 ve 72 Babacar (Doğan Türk Birliği)

K-Pet Süper Ligin 12. haftasında Küçük Kaymaklı ile Doğan Türk Birliği, Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda karşı karşıya geldiler. Karşılaşmayı 2-0 kazanan Doğan Türk Birliği, zirve takibini sürdürdü.

Küçük Kaymaklı’da Okafor'un penaltısını kaleci Cem kurtardı. Doğan Türk Birliği’nin golleri Babacar 2 kaydederken, Billy iyi futbolu, Erdinç ise orta sahadaki mücadelesi ile dikkat çekti. Doğan Türk Birliği aldığı 3 puanla 22 puana yükselirken, Küçük Kaymaklı 17 puanda kaldı.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.