banner913
banner932
banner1012

Devecioğlu: U21 futbolcu kontenjanı kaldırılmalıdır

banner1020

Sedat Devecioğlu, “Süper Ligde U21 futbolcu kontenjanı kaldırılmalıdır. Buna karşılık U21 futbolcu kontenjanı alt liglerde çoğaltılır.”açıklamasını yaptı

banner974
Devecioğlu: U21 futbolcu kontenjanı kaldırılmalıdır

banner971

Necati KÜLAHLILAR

K-PET Süper Lige çıkma hedefindeki K-PET Birinci Lig ekibi Yonpaş Dumlupınar’ın teknik direktörü Sedat Devecioğlu, korona virüs süreci sonrasında yeni sezonda futbolumuzda U21 futbolcu kontenjanının kaldırılması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

K-PET Birinci Lig ikincisi Yonpaş Dumlupınar’ın teknik direktörü Sedat Devecioğlu’nun, Ahmet Özsoy’un sunduğu COVİD 19’da Spor programında yaptığı açıklamalar şöyle:

“Süper Ligde U21 futbolcu kontenjanı kaldırılmalıdır. Buna karşılık U21 futbolcu kontenjanı alt liglerde çoğaltılır.

U21 futbolcu kontenjanı konusunda bir de tezatlık vardır. 1998 doğumlu futbolcu A Takımda U21 futbolcu kontenjanından oynar. Ama aynı futbolcu U21 Liginde oynayamaz.

U21 futbolcular ön plana çıkarılmak istenirse, bunun metodları vardır. Örneğin kadroya kendi alt yapıdan belli sayıda oyuncu yazılma zorunluluğu getirilir. Böylelikle U21 futbolcu hem kadroda yer alır hem de o futbolcu zaman içerisinde oynama şans bulur.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.