banner913
banner932
banner1012

Hade rastgele

banner1020

Avcılık Federasyonu, “Bakanlar Kurulunun balıkçılık faaliyetleri ile ilgili aldığı kararını ve müjdesini, üyeleri ile paylaşırken, korunarak ve koruyarak bireysel balıkçılık faaliyetlerini sürdürelim. Rastgele!”açıklamasını yaptı

banner974
Hade rastgele

banner971

Avcılık Federasyonu, Bakanlar Kurulunun balıkçılık faaliyetleri ile ilgili aldığı kararını ve müjdesini, üyeleri ile paylaştı.

Avcılık Federasyonundan yapılan ve uyulması gereken kuralları da içeren açıklaması şöyle:

“4 Mayıs’tan itibaren, Pazar günleri hariç,müsabakalar haricindeki bireysel balıkçılık faaliyetleri sabah 06:00 ile 21:00 arası serbest bırakılmıştır.
Üyelerimizin bu faaliyetlerde bulunurken sosyal mesafeyi koruması ve hijyen kurallarına uyarak maske takması, kalabalık oluşturmaması,ilerideki günlerde kademeli olarak devam edecek olan normalleşme sürecine büyük bir katkı sağlayacaktır.
Rehavete kapılmayıp, yaşamımızı virüsün bulaşmasını engelleyecek şekilde korunarak ve koruyarak sürdürmemiz, hem topluma hemde ülkemize olan en büyük sorumluluğumuzdur.
Herkesin üyelerini bu konuda bilinçlendirmesi çok önemlidir.Rastgele!”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.