banner913
banner932
banner1012

Colin Kazim Derby County'de

banner1020

34 yaşındaki milli futbolcu Colin Kazim-Richards, Derby County'ye transfer oldu

banner974
Colin Kazim Derby County'de

banner971
İngiltere Championship ekiplerinden DerbyCounty, bir süredir antrenmanlara çıkardığı Türk futbolcu Colin Kazım Richards'ı kadrosuna kattı. Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Phillip Cocu'nun çalıştırdığı Ada ekibi, 34 yaşındaki milli golcüyle 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. .
Kariyerinde birçok takımın formasını giyen Türk futbolcu Colin Kazım Richards'ın yeni durağı resmen belli oldu. 34 yaşındaki golcü oyuncu, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü PhillipCocu'nun çalıştırdığı İngiltere Championship ekibi DerbyCounty'ye transfer oldu.
İngiliz kulübünden yapılan açıklamada, Colin Kazım'la 1 yıllık sözleşme imzalandığı ifade edildi. Kariyerinde son olarak Meksika Ligi takımlarından Pachuca'da forma giyen tecrübeli futbolcu, bir süredir DerbyCounty ile antrenmanlara çıkıyordu.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.