banner913
banner932
banner1012

Cihangir’den bir teşekkür ziyareti de Veli’s Ltd.’e

banner1020

Cihangir Gençlik Spor Kulübü’nün destekçilerine teşekkür ziyaretleri devam ediyor. Kulübün ana sponsorlarından Velis LTD ziyaret edildi

banner974
Cihangir’den bir teşekkür ziyareti de Veli’s Ltd.’e

banner971

Kulüp Başkanı Hüseyin Karavezirler ve yönetim, şirket direktörü Levent Veli’yi ziyaret ederek kulübe yaptıkları katkılardan dolayı Cihangir forması takdim etti. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
Kulübümüz ana sponsoru Velis LTD’e teşekkür ziyareti gerçekleştirildi. Başkan Hüseyin Karavezirler ve yönetim Velis LTD. direktörü Levent Veli’ye teşekkür ziyaretinde bulundular. Yapılan ziyarette açıklamalarda bulunan Levent Veli, Velis LTD. olarak her zamanki gibi kulübün destekçisi olmaya devam edeceğini belirtip, takımımıza başarılar diledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.