banner913
banner932
banner1012

Çifte kupa hedefiyle pençeleri biliyorlar

banner1020

Hedefini iki kupa olarak belirleyen Yenicami’nin, Antalya'daki devre arası kampı devam ederken, takım Kıbrıs’a, daha da güçlü olarak dönmeyi hedefliyor

banner974
Çifte kupa hedefiyle pençeleri biliyorlar

banner971

K-PET Süper Lig’de 9 puan farkla lider olan Yenicami’nin, 14 Ocak'a kadar sürecek olan devre arası kampı Antalya'da devam ediyor.

25 kişilik kafile ile Antalya'da bulunan Kara Kartallar, günde üç idman yaparken, fiziksel çalışmaların yanı sıra psikolojik çalışmalarla da ikinci yarıya hazırlanıyorlar.

Hedefi iki kupa olarak belirleyen ve Kıbrıs’a, daha da güçlü olarak dönmeyi hedefleyen kafilede, ilk devreyi 15 maçta attığı 21 gol ile Gol Krallığı yarışında zirvede kapatan John Ebuka yer almıyor. John Ebuka, A2 Takımı ile çalışmalarını sürdürüyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.