banner913
banner932
banner1012

Çetinkaya, Birinci Lige merhaba dedi

banner1020

AKSA Birinci Ligde ilk haftayı mağlubiyetle kapatan Çetinkaya, ilk galibiyetini Çanakkale deplasmanında 4 – 0’lık skorla aldı

banner974
Çetinkaya, Birinci Lige merhaba dedi

banner971
Yer: Çanakkale Muharrem Döveç Stadı
Hakemler: Evren Karademir, İsmail Egeli, Özal Çağlayan
Çanakkale: Umut, Yunus Kalaycı, Zeki (Hasan Kurt), Ekrem, Süleyman, Hakan (Kaan), Barın, İmirze, Osman (Rifat), Ahmet, Hasan (Yekta)
Çetinkaya: Ozan, Tunç, Abbas (Burak), Behiç (Erhan), İbrahim (Yiğit), Mustafa Kemal, Çağdaş (Recep), Ertan (Özcan), Cemal, Yusuf, Ömer
Goller: 6. Dk. Ve 29. Dk Ömer Kaygusuz, 24. Dk. Ertan Bulut, 65. Dk. İbrahim Köse (Çetinkaya)
 
Çetinkaya, AKSA Birinci Ligde ilk haftayı mağlubiyetle kapattıktan sonra ilk galibiyetini Çanakkale deplasmanında 4 – 0’lık skorla elde etti. Çanakkale ise ikinci haftayı da puansız kapattı. 
Maça hızlı başlayan Çetinkaya henüz 6. dakikada Ömer Kaygusuz’ungolüyle deplasmanda 1-0 öne geçti.24. dakikada Ertan Bulut takımını rahatlatan golü kaydetti. 2-0 29. dakikada gelişen kontra atakta Ömer Kaygusuz topu filelere göndererek kendisinin ikinci takımının 3. Golünü attı. 3-0. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.
İkinci yarıda da Çetinkaya daha etkili oynadı.65. dakikada İbrahim Köse farkı 4’e çıkardı. 4-0Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Çetinkaya,Mağusa deplasmanından 4-0’lık farklı galibiyetle dönerek ligin ikinci haftasında galibiyetle tanıştı. Çanakkale ise son sıraya geriledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.