banner913
banner932
banner1012

BTM’de olaylı son

banner1020

BTM Ligi grup maçlarının son haftasında birçok maçta olaylar meydana geldi. Bu arada Dikmen – Pınarbaşı maçından sonra sokak kavgaları yaşandığı öğrenildi

banner974
BTM’de olaylı son

banner971

KTFF Soruşturma Merci, BTM Ligi Grup maçlarının son haftasında meydana gelen olaylarla ilgili olarak, olaylara karışanları, Disiplin Kurulu’na sevk etti.

Bu arada Atilla Topaloğlu Stadı’nda oynanan Dikmen – Pınarbaşı maçından sonra sokak kavgaları yaşandığı öğrenilirken, LTB binası önündeki yolda büyük kavgaların çıktığı bilgisi edinildi.

KTFF Soruşturma Merci’nin aldığı kararlar şöyle:

“BTM Ligi 5.Grup Dağyolu – Şirinevler – Yılmazköy arasında oynanan karşılaşmada, Dağyolu –Şirinevler ve Yılmazköy taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle, Disiplin Kurulu'na sevk edildiler. “BTM Ligi 1.Grup Yedikonuk – Tatlısu karşılaşmasında, maçın bitiş düdüğü sonrası, Yedikonuk futbolcusu Mücahit Okutucu, Tatlısu futbolcusu Ümit Özdemir’i tekme vurmak suretiyle darp ettiği için Disiplin Kurulu'na sevk etti.

BTM Ligi 7. Grup Aydınköy – Akçay arasında oynanan karşılaşmada, Aydınköy ve Akçay, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle, Disiplin Kurulu'na sevk edildiler.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.