banner913
banner932
banner1012

Beşiktaş ikinci yarıda coştu

banner1020

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan siyah-beyazlı ekip, ikinci yarıda bulduğu gollerle maçtan 3-1 galip ayrıldı

banner974
Beşiktaş ikinci yarıda coştu

banner971

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi BB Erzurumspor 16. dakikada Scuk'un attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

53'te Gökhan Gönül ile eşitliği yakalayan Beşiktaş, 76. dakikada İspanyol golcüsü Negredo ile 2-1 öne geçti. Siyah-beyazlılar, 85. dakikada Quaresma'nın penaltıdan attığı golle farkı 2'ye çıkardı: 1-3

Kalan sürede başka gol olmadı ve Beşiktaş, sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Bu sonuçla ligde 2'de 2 yapan Siyah-beyazlı ekip puanını 6'ya çıkarırken 17 yıl sonra Süper Lig'de mücadele eden BB Erzurumspor 2. haftayı da puansız kapattı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.