banner913
banner932
banner1012

Başakşehir tökezliyor

banner1020

Ligin zirvesinde yer alan Medipol Başakşehir sahasında Çaykur Rizespor'a 1-1 berabere kaldı

banner974
Başakşehir tökezliyor

banner971

Stat: 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Erdem Bayık

Medipol Başakşehir: Mert Günok, Caiçara, Mahmut Tekdemir, Attamah, Clichy, İrfan Can Kahveci (Dk. 68 Adebayor), Emre Belözoğlu, Visca, Mossoro (Dk. 83 Bajic), Elia (Dk. 72 Arda Turan), Robinho

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Abdullah Durak, Saadane, Awaziem, Melnjak, Azubuike, Musa Çağıran, Boldrin (Dk. 90+7 Çınar Tarhan), Mustafa Saymak (Dk. 83 Orhan Ovacıklı), Umar (Dk. 90+2 Nakoulma), Vedat Muric

Goller: Dk. 62 Vedat Muric (Çaykur Rizespor), 90+6 Visca (Medipol Başakşehir)

Spor Toto Süper Lig'de lider Medipol Başakşehir, 29. hafta maçında sahasında Çaykur Rizespor'u ağırladı

Ligin zirvesinde yer alan Medipol Başakşehir sahasında Çaykur Rizespor'a 1-1 berabere kaldı. 

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadelenin 62. dakikasında konuk ekip Vedat Muriqi ile öne geçti. Maçın sonucunu belirleyen golü 90+6'da penaltıdan Visca attı. 

Bu sonuçla 62 puana ulaşan M. Başakşehir ile Galatasaray arasındaki fark 3'e indi. Çaykur Rizespor ise puanını 38'e yükseltti. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.