banner913
banner932
banner1012

Aslan’a bir darbe de Sivas’tan

banner1020

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu

banner974
Aslan’a bir darbe de Sivas’tan

banner971
Demir Grup Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, DimitriosGoutas, Samba Camara, Ziya Erdal, Isaac Cofie, FayçalFajr, Kerem Atakan Kesgin, PedroHenrique, MaxGradel, MustaphaYatabare
Galatasaray: Muslera, vanAanholt, Luyindama, Nelsson, Yedlin, Taylan, Kerem, Cicaldau, Berkan, Feghouli, Diagne
 
Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz geçilirken mücadelenin 80. dakikasında Fajr'ın attığı gol ile 1-0 öne geçen Sivasspor sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Karşılaşmanın 80. dakkasındaLuyindama ile çarpılan kaleci Muslera sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı ve yerini İsmail Çipe'ye bıraktı.
Bu sonuçla Galatasaray ligde 5 mağlubiyetini alarak 23 puanda kaldı. Demir Grup Sivasspor ise bu galibiyet ile puanını 22'ye yükseltti. 
Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 5 müsabakada galibiyet elde edemedi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.