banner913
banner932
banner1012

Antalyaspor bir puanı kopardı

banner1020

Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Karşılaşma 2-2 sona erdi

banner974
Antalyaspor bir puanı kopardı

banner971
Stat: Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Serkan Tokat, Yusuf Bozdoğan, Ata Yıldırım
Kasımpaşa: Ramazan Köse, Hadergjonaj, Sadiku, Tarkan Serbest, Haddadi, Yusuf Erdoğan (Dk. 89 Ahmet Oğuz), Aytaç Kara, Tirpan, Hajradinovic, Hodzic (Dk. 66 Varga), Koita (DK. 83 Alan)
Fraport TAV Antalyaspor: Boffin, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Naldo, Kudriashov, Mert Yılmaz (Dk. 46 Gökdeniz Bayrakdar), Sidney Sam, Nuri Şahin (Dk. 90+6 Ersan Adem Gülüm), Fredy, Podolski, Orgill (DK. 72 Eren Albayrak)
Goller: Dk. 8 Koita, Dk. 65 Hodzic (Kasımpaşa), Dk. 72 Veysel Sarı, Dk. 90+2 Sidney Sam (Fraport TAV Antalyaspor)
 
Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa evinde Fraport TAV Antalyaspor'u ağırladı. Mücadeleyi 2-0 geriden 2-2'ye getiren Antalyaspor bir puanı uzatmada attığı gol ile kurtardı.
Maçın 8. dakikasında Koita ile 1-0 öne geçen Kasımpaşa ikinci yarının 65. dakikasında Hodzic ile durumu 2-0'a getirdi. 72. dakikada Antalyaspor Veysel ile farkı bire indirdi. Karşılaşmanın 90+2. dakikasında Antalyaspor Sam ile durumu 2-2'ye getirerek bir puanı son anlarda kurtardı. Bu sonuçla Kasımpaşa puanını 12'ye çıkarırken Antalyaspor ise 9 puana ulaştı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.