banner913
banner932
banner1012

Alkın ve Çağlayan hırslı hazırlanıyorlar

banner1020

Futbolumuzun iki deneyimli ve başarılı yardımcı hakemi Sertan Alkın ile Özal Çağlayan sezonun kalan 8 maçına hırslı bir şekilde hazırlanıyorlar

banner974
Alkın ve Çağlayan hırslı hazırlanıyorlar

banner971

Bakanlar Kurulunun kararları doğrultusunda Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun antrenman izni vermesi ile hakemler de antrenmanlarına başlarlarken, çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyorlar.

Merkez Hakem Kurulunun eğitmenleri gözetiminde Lefkoşa Atatürk Stadında çalışan hakemler arasında yer alan futbolumuzun iki deneyimli ve başarılı yardımcı hakemi Sertan Alkın ile Özal Çağlayan da sezonun kalan 8 maçına hırslı bir şekilde hazırlanıyorlar.

Deneyimli yardımcı hakemler Sertan Alkın ile Özal Çağlayan, NicosiaGroup Kıbrıs Kupası ve lig maçlarında Merkez Hakem Kurulunun en güveneceği isimler arasında yer alacaklar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.