banner913
banner932
banner1012

"65 yıllık hasreti bitireceğiz"

banner1020

Koop Bank Kıbrıs Kupası şampiyonu Türk Ocağı, resmi sezon açılışını, lig şampiyonluğu hedefiyle gerçekleştirdi. Mehmet Bolkan: 65 yıllık Türk Ocağı tarihinde olmayan şampiyonluğu elde edip tarihe geçme hedefinde olacağız

banner974
"65 yıllık hasreti bitireceğiz"

banner971

Koop Bank Kıbrıs Kupası’nı müzesine götürerek geçtiğimiz sezonu tamamlayan Türk Ocağı, yeni sezon hazırlıklarına, lig şampiyonluğu hedefi ile başladı.

Yaklaşık 1 buçuk aydan bu yana salon ve saha antrenmanları yapan Türk Ocağı, resmi sezon açılışını dün Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda yaptı. Resmi sezon açılışına TOL Başkanı Fahri Altınör ve yöneticiler de katıldı.

Bolkan; ‘’Şampiyon olarak tarih yazmak istiyoruz’’

Türk Ocağı Teknik Direktörü Mehmet Bolkan, şampiyonluk hedefinde olacakları yeni sezon öncesinde şu açıklamaları yaptı:

‘’Öncelikle hedefimiz şampiyonluktur. 65 yıllık Türk Ocağı tarihinde maalesef şampiyonluk elde edilemedi. Biz bu yıl şampiyon olarak tarihe geçmek istiyoruz.

Süper Kupa’da karşılaşacağımız Yenicami’yi mağlup edip bu kupayı da müzemize götürmek için elimizden geleni yapacağız.

Kalecimiz Matthaious bu yıl kadromuza olmayacak. Şampiyonluğa oynamak için kaleci transferi yapacağız. Şu anda da bu transferle ilgili girişimlerimiz sürüyor. Yeni sezona haftada 9 idmanla hazırlanıyoruz. Bir Kıbrıs’ta bir de Ankara Kızılcahamam’da kamp yapacağız.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.